Najnovšie recenzie zo sekcie Tlakomery
- Som spokojná
- Pre mňa je krátka manžeta., čo nepokladám za chybu prístroja.
- nepraktická /veľká masžeta
Nemá USB
Reakcia značky Omron
Dobry den,
dakujeme, ze ste si vybrali tlakomer OMRON.
USB pripojenie na evidenciu nameranych vysledkov, uz neponukame v ziadnom nasom modeli.
Ponukame vsak viacero pristrojov s bezdrotovym bluetooth pripojenim k mobilnej aplikacii OMRON connect, v CZ jazyku.
Pouzivanie je jednoduchsie, sikovne, zalohovane (s moznostou vypnut).
Nepouzivany pristroj mate do 14 dni moznost vratit a vybrat si iny, ktory by vam viac vyhovoval.
Ako odbornici na OMRON, vam vzdy radi poradime osobne, pripadne skuste na nasej stranke vpravo dole chatbot online poradcu so vsetkymi otazkami, alebo nas Blog.
S uctou,
tim Celimed, s.r.o. - vyse 25 rokov jedine oficialne zastupenie a servisne stredisko OMRON pre Slovensko
www celimed sk
- Prakticky, lahka obsluha, prehladny displej
- rychla obsluha pri merani tlaku ,okamzity prehlad o tom, ci je tlak v norme
- ziadnu nevyhodu som nenasiel
Napriek kratkemu casu pri pouzivani tohto pristroja, sa mi javi, ze splna moje poziadavky hoci nepatri do cenovo vyssej kategorie
Funguje a za tú cenu je to dobrá kúpa. Samozrejme, že je rozptyl meraní, ale beriem to len ako informačný údaj. Porovnával som ho s 3x drahším výrobkom a jediná nevýhoda bola, že sa musí na ruku navliecť, drahší sa dal nasadiť z boku ruky.
- jednoduché ovládanie
- presné meranie
- BT prepojenie so smartfónom
- trochu komplikovaná apka
- kvalitný a presný tlakomer
- aj pri meraní na zápästí je pomerne presný
- porovnával som ho s tlakomerom Omron na rameno
- výhodná cena
- vhodný na cesty alebo rýchle zmeranie tlaku
spoľahlivý, môj už druhý a vždy super
- super
- Ma všetko čo treba. Hlavne pamäť na posledné merania. Netreba si to zapisovať
Mohol by mať podsvietenie displeja.
- super!
- Už som mala tento druh tlakomeru a bola som s ním spokojná
- Prenos meraných údajov do mobilu
- 50 - 60% meraní mi vyhadzoval chyby. E1 - občas, E2 - neustále. Skúšal som vymeniť batérie, skúšal som zapínať manžetu na niekoľko spôsobov, nehýbal som sa pri meraní, nerozprával som, ale problém pretrvával stále.
Omron M3
Pridané: 30. januára 2024
(naposledy upravené 30. januára 2024)
Zakúpený v TlakomeryOMRON.sk
Spĺňa funkcie, ktoré má takže spokojná
- Už dlhé roky používam túto značku a som spokojná.
- Omron je jedna zo špičkových značiek v tomto segmente. Výrobok je vysokej kvality a meria výborne.
- Veľmi dobrý, ľahká obsluha
Omron RS7 Intelli IT
Pridané: 24. januára 2024
(naposledy upravené 24. januára 2024)
Zakúpený v TlakomeryOMRON.sk
Už som objednala viac kusov,ktoré som darovala ako darček a každý je spokojný-tlakomer je výborný-tichý,skladný,presný.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »