Poradňa Omron M6 Comfort

Autor: | Vložené: 25.12.2011 000 10:12 | Témy: Poradňa Omron M6 Comfort

Nafúknutie manžety

Vlasním Omron m6 s Intelli Sense a chcem sa spýtať na koľko by sa mala nafúknuť manžeta, lebo na displayi mi ukazuje že len do nejakých 150-160 max. Keď sa začína nafukovať tak beží v poriadku a po pár sekundách akoby ,,prepol" a motor beží inak. Neviem ako by som to upresnila.

  • 26. decembra 2011 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Manzeta by sa mala nafukovat za beznych okolnosti vdaka systemu IntelliSense o 30-40mmHg viac ako je vas SYS (vyssi) tlak prave vo chvili merania. To znamena, ze nie je viac ako je nutne a ani zbytocne vela.
    System IntelliSense prave znamena, ze manzeta sa nafukne individualne podla potreby = je to najsetrnejsi sposob merania tlaku - menej bolesti, casu a usetrene baterie.
    Kolisanie intenzity nafukovania je pri tomto systeme merania bezne - nemali by ste sa pocas tohoto procesu pohybovat, ani rozpravat.
    Ak by ste mali s nafukovanim manzety a meranim tlaku problem, obratte sa prosim na vasho predajcu pristroja, mal by zabezpecit preskusanie pristroja - v servise Celimed, s.r.o.
    Automaticky rezim IntelliSense sa da v urcitych pripadoch aj obist.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (5)
    • Nie (3)

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.