Poradňa Omron M3

Autor: | Vložené: 18.04.2014 000 07:24 | Témy: Poradňa Omron M3

Vyzsia hodnota

Dobry den, zakupili sme si tlakomer Omron M3 koli manzelke. Doma som si zmeral tlak a mal som zvyseny co sa mi nestavalo. Niekolko krat som si ho premeral a stale mi spodny ukazoval vyzsiu hodnotu. Ked som bol na ambulancii porovnat tlakomer tak sme zistili ze spodnu hodnotu ukazuje o cca 7 viac takze ked na inom mam spodny 83 na druhom som mal uz 90 chcem este skusit porovnat viac takych pristrojov ale je to normalne? V navode stoji ze moze byt odychlka +/-3. Je to bezne alebo pristroj reklamovat?

  • 9. mája 2014 - Oficiálny zástupca obchodu CELIMED – OMRON

    Dobry den,
    pristroj samozrejme mozete reklamovat - obratte sa na predajcu, u ktoreho ste pristroj zakupili.
    Pristroje OMRON z oficialnej distribucie pre Slovensko maju 3-5 rozne zaruky a kalibracia je pocas doby zaruky v cene pristroja.
    Oficialne distribuovane pristroje sa dostanu v pripade reklamacie k nam do jedineho OMRON servisneho strediska (Celimed, s.r.o.) a budu odborne preskusane.

    Technicka odchylka je povolena max. +- 3mmHg, avsak realne sa krvny tlak moze tak rychlo menit, ze u zdraveho cloveka sa naozaj pohybuju hodnoty bezne medzi dvoma meraniami (po dvoch minutach - v pokoji) v rozmedzi 5-10mmHg.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá, pretože na ňu nikto počas posledných 90 dnů neodpovedal.

Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.